måndag, februari 12, 2007

Hey people!

Var inte dealen att jag skriver, ni kommenterar? Jag tycker att det kanns lite som envagskommunikation det har... ;)

Jag vill ju ocksa veta vad ni pysslar med, folks!

Puss!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Jag vet inte hur mycket du bryr dig om Melodifestivalen, men jag kan berätta att i helgens deltävling vann (vann = gick vidare till final) The Ark och en helt okänd lågstadiefröken ! Jag var så glad att jag fällde en tår - i likhet med hela svenska folket inkl Ola Salo tydligen. Läs mer: http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,998170,00.html
Som du förstår har det alltså inte hänt nåt i mitt eget liv, eftersom jag rapporterar om helgens teve.

Karin sa...

Melodifestivalen! Den hade jag nastan fortrangt! The Ark ar med, jag vet inte om jag ska skratta eller grata? Men jag aaaalskar ju Ola sa... kan man vara annat an lycklig? Var laten deras bra?
Och just det, jag glomde ju som sagt att skicka lanken till det dar klippet, och nu vet jag inte var jag hittade det...! Ska undersoka saken lite. Det inneholl i varje fall en apfull norrlandsk tonaring som pratade om skotrar.. Ganska kul faktiskt! Naval. Kram pa sig!

Unknown sa...

Ola rockade fedt ! Han kastade av sig sin lilla blanka jacka och var ner på knä i klassisk hårdrockspose etc etc. Hoppas dock att han klipper sig till finalen - det såg lite sjaskigt ut. Låten var bra. De har gjort bättre låtar, men den här knäcker iaf alla andra festivalbidrag ("alla" säger jag men menar "alla jag hört"). Hoppas du hittar den packade norrlänningen - det låter skoj ! Kram kram.

Jenny sa...

men hallå! min "comment-debut" raderades... det var det fräckaste!! well well nu är jag i alla fall registrerad!! skrev nog något om att jag är hemma och sjuk och tycker synd om mig själv. Är less på att bo själv dessutom. Du vet inte någon som behöver bo-sällskap? Typ till hösten? tror inte att jag orkar fixa med det förrän jag skaffat ett jobb. Och någon pojkvän finns inte i sikte så långt ögat når.. ;) kram på dig långtborting!

Jenny sa...

och just det.. en kram på alla hjärtans dag kommer här också.. :)

Emma sa...

Hej Jenny, är du här! Stackare som är sjuk, det är inget kul... Jag har dött förkylningsdöden myself här i några dar men nu mår jag bättre. Kan inte hjälpa dig med sambo, men vi kanske kan ta en fika nån dag? Ha det gott, kramkram!

Jenny sa...

Hej Emma(sorry karin att jag använder din blogg för att knyta kontakter..) Ja, en fika vore najs. Jag är ju som sagt sjuk för tillfället och det verkar hålla i sig... här är min mailadress p3jensan@hotmail.com, hör av dig! kram, Jenny