torsdag, februari 26, 2009

Tack till Sara for att hon raddade onsdagskvallen

Blomkal i ugnen med tahini-gucka pa, frast aubergine i persilja och vitlok, en mycket god tomatsallad och lite hemmagjord tzatziki. Genast kandes ALLT mycket battre. Tank vad lite god mat kan gora va?

3 kommentarer:

sarapirat sa...

jamän va bra att du fick användning för några utav ideérna...
kram!

Anonym sa...

javisst! tack igen! Blomkalen blev verkligen skitgod.
jag har en annan kalratt som ar god:
Rosta kokosflingor o sesamfron i torr panna, nar kokosen borjar lukta sott och fa ANINGENS farg sa hall i en skvatt jordnotsolja och i med finstrimlad rodkal som du wokar tillsammans med kokosgojset. Se till att det inte blir for mjukt. Hall i lite hackad farsk chilli. Ats med fordel tillsammans med teriyaki-lax (eller tofu for din del kanske).

Mycket gott o snyggt!

kram!!

sarapirat sa...

oj. det där låter gott gott gott. ska prövas, tack!