måndag, juli 02, 2007

Att vara ledig del 1

Jag har inte några som helst problem med att vara ledig märker jag (vansinnigt konstigt va?). Tänk att få läsa bloggar och slösurfa hela förmiddagen utan att ens överjag viskar om oskrivna uppsatser och olästa kapitel, vilken lycka!
Hela förra veckan var precis så bra som jag hade tänkt att den skulle vara, denna första vecka på lovet. Darren tog en sickie med mig en dag, vi promenerade och fikade och jag NJÖT. Sedan lite fest, lite shopping med Hedvig (ny parfym! Calvin Kleins Eternity Summer fick mig på fall. Jag som har använt Bodyshops Oceanus sedan jag var 18! Nytt land, nya tider, ny doft. Som det ska va), ett nytt jobb, lite sånt.
I lördags promenerade vi lite till jag och Darren, vi tappade bort oss en aning, ended up på Cicciolina (världens bästa italienare) efter 3 timmar och med svår hunger. Slukade den magnifika laxpastan och den himmelska (there is no other word) sticky date pudding, åkte in till stan för att träffa Hedvig (iförd Madonnas jump suit från HM), såg henne vinna pengar på Casinot, gick till en klubb som låg i närheten av strippklubbsdistriktet ("do you know where Highlander Lane is? It's supposed to be close to a strip club. The bad one" - Hedvig ber om vägbeskriving) där hennes kompisar hade fest, dansade till risig house, drack champers all night long, åt på gyllene måsen och ångrade det, fick ingen taxi, gick halva vägen hem i högklackat = pain. Men det vare värt.

Denna vecka: promenader, hemlagad mat, tv.

2 kommentarer:

Emma sa...

Karin, detta låter ju magnifikt härligt! Njut av ledigheten såsom bara den som har ett väl utfört värv bakom sig kan njuta. You've deserved it!

Hörs snart min vän!

Karin sa...

Ja, som jag njuter. Njuta njuta njuta. Snart bär det ju av till gruvan igen.
Hur har du det då?

Kram på sig!

/Karin som precis fyndat en påse passionsfrukt