fredag, december 07, 2007

Cute overload


Känguru med bebis say no more


Wombat!


Wombat! Kolla gaddarna!


Wallaby med bebis i fickan, behöver jag säga något mer?


Cassawaries finns i norra Queensland där de spatserar fritt. På Phillip Island finns de bakom galler som tur är. Deras jätteklor är inte att leka med!


Inte så söt kanske, men den rosa skinnfliken under näbben såg väldigt rolig ut när den fladdrade i vinden


Tre koalor, ett pälsburr

3 kommentarer:

Anonym sa...

Galet Karin!

Fantastiskt fint med djur! Färgerna och formerna är ofta så mycket vackrare på andra kontinenter än här... Mitt liv har mest med jobb att göra för tillfället(nästa vecka sak betygen vara satta...), så det här piggade upp!

Två veckor till jul, nu... Kommer ni att göra som ni sa, mellanlanda i Japan?! När drar ni dit i så fall? well well... hoppas resan hem går bra och att ni inte släpper ut för mycket i luften... Här hemma pratas det om att klimatbanta och jag funderar på att ha det som nyårslöfte... Vi får se. Jag har ju tänkt att komma och hälsa på er någon gång, så det blir väl till att spy ut i atmosfären, eller åka transibiriska(fast det är jag i o f sig extremt sugen på...) well well, framtiden lär utvisa. För tillfället håller jag på att lär mig franska. haha... Mannen som lämnade mig kärlekskrank väckte mitt språkintresse och sa "bye,bye"... men men, till nyår ska jag åka upp i norr med två singelkillar(om det nu kommer att vara så när vi drar iväg, det vet jag ju inte... haha) Vi får se! Du märker när vi ses! Stor kram!!!

Anonym sa...

ovan från Jenny P3 alltså, glömde skriva namn... ;-)

Unknown sa...

ta med dig wombaten och koalorna hem till sverige !! de kan bo hos mig, jag har balkong.