lördag, juni 13, 2009

PS

Det ar ungefar 12 grader ute just nu. Inomhus likasa.

Nej, det ar tvyarr inget skamt.

3 kommentarer:

Jenny Hast sa...

Hej!
Jag ringde just till din mamma och hörde om du fortfarande var hemma, men tyvärr så hade du åkt tillbaka hem (också hem eller hur?) Hur som helst, synd att jag missade dig. Jag tänker på dig ibland som till exempel när jag skriver med en bläckpenna från ecpat (eftersom du sagt att du skulle vilja jobba där.) Jag mår bra, familjen mår bra. Hoppas att du själv mår bra. Kramar!

Karin sa...

Jenny! Hej! Ja, vad synd att vi missade varandra! Jag hade sa forfarligt lite tid denna gang och prioterade hang med familjen mestadels.. Kul att hora att du mar bra!
Jag har inga mailadresser eller nanting till dig nufortiden (eller postadress for den delen!) sa de far du garna skicka sa kanske vi kan horas lite mer pa det viset?
Stor kram!

Jenny sa...

Hej!

Här stormar livet på med jobbkaos, husjobb, förkylningar och framförallt dagislämning. Det gör ont i hjärtat att någon annan ska ta hand om mina älskade hjärtan. på torsdag ska de börja på riktigt Jag letade efter din e-post men hittade bara riktigt gamla mail. jennyhast@spray.se är iallafall min.